FSUNK

Të  nderuar drejtues të Universiteteve, Kolegjeve dhe akademive Universitare, Përfaqësues të Shoqatave Sportive, pedagogë, trajnerë, student  të sporteve të ndryshme,  gjyqtarë, tifozë, gazetarë sportivë, ju asociacione sportive, qytetarë të Republikës së Kosovës,
Ndajë kënaqësinë me ju, në emër të Federatës të Sporteve Universitare të Kosovës, me kujtimin e sukseseve të Vitit 2022.
Uroj që Viti 2023, të na gjej  edhe me të bashkuar, në sukseset që po presim.

Shëndet, harmoni, dashuri dhe begati kudo që jeni !  
Gezuar.

U.D. Kryetari i FSUNK
Gani Ibrahimi,

30 Dhjetor, 2022

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.