FSUNK
18 Shk

Në përvjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, së bashku me Këshillin Studentor të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, Federata e Sporteve Universitare e Kosovës organizoi turne në futsall.  Turneu “Ejup Statovci”, që tashmë është shndërruar në tradicional, u mbajt në Ditën e Pavarësisë, në ambientet e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit të…