FSUNK
11 Jan

Studentë dhe partnerë të sportit universitar, dje u shpërblyen për kontributin e tyre të dhënë për avancimin e sportit tek studentët gjatë vitit 2023. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin studentë, rektorë të universiteteve dhe kolegjeve vendore, përfaqësues të institucioneve, bordi drejtues i FSUNK-së dhe partnerë të tjerë. Në këtë ceremoni falënderimi për partnerët dhe…

28 Mar

FSUNK-ja ka mbajtur sot Kuvendin e Rregullt të Punës, ku të pranishëm ishin Bordi Drejtues i Federatës, i prirë nga U.D presidenti, z. Gani Ibrahimi, përfaqësuesit e universiteteve dhe kolegjeve anëtare, si dhe stafi administrativ. Në cilësinë e monitoruesve, të pranishëm në këtë Kuvend ishin edhe z. Besim Aliti, sekretar i Komitetit Olimpik të Kosovës…

07 Maj

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës ka formalizuar sot bashkëpunimin e kahershëm më Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. Presidentja e FSUNK-së, znj. Diellza Shaqiri-Kelmendi, ka nënshkruar sot memorandum të mirëkuptimit me dekanin e FEFS-UP, z. Musa Selimi. Marrëveshja e nënshkruar sot ka për qëllim mbështetjen reciproke, të bazuar…