FSUNK
18 Maj

Më datë 20 maj do të zhvillohet xhiroja e V-të në futsal

Të dashur studentë, Më datë 20 maj do të zhvillohet xhiroja e V-të e Ligës Universitare në futsal. Suksese!  
18 Maj

Rezultatet nga xhiroja e IV-të e Ligës Universitare në Futsal

Rezultatet nga xhiroja e IV-të e Ligës Universitare në Futsal janë paraqitur në tabelë. Studentët luajtën ndeshje fantastike duke shënuar gola...
18 Maj

Orari me lojërat që zhvillohen të premte në Ligën Universitare në ping-pong

Ky është orari me lojërat që na presin këtë të premte në Ligën Universitare në ping-pong. Shumë suksese ekipeve!  
12 Maj

Më datë 18 maj do të zhvillohet xhiroja e IV-të në futsal

Studentë të dashur, E marta e ardhshme është e dedikuar për Futsal. Më datë 18 maj do të zhvillohet xhiroja e...
11 Maj

FSUNK nënshkruan memorandum të bashkëpunimit me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës, e përfaqësuar nga presidentja, znj. Diellza Shaqiri-Kelmendi, ka nënshkruar sot memorandum të bashkëpunimit me Ministrinë...
07 Maj

Liga Universitare në Futsal sot shënoi xhiron e tretë

Liga Universitare në Futsal sot shënoi xhiron e tretë. Pas zhvillimit të garave të kësaj xhiroje, vendin e pare në tabelë...
07 Maj

U zhvillua xhiroja e dytë e Ligës Universitare në Pingpong

Salla e Gjimnastikës në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit ishte vendi ku u zhvillua sot xhiroja e dytë e Ligës...
07 Maj

FSUNK ka formalizuar sot bashkëpunimin e kahershëm me Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës ka formalizuar sot bashkëpunimin e kahershëm më Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit të Universitetit...
sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian