FSUNK
30 Maj

Orari i deshjeve të xhiros së VII në Futsal që do të zhvillohen me 3 qershor 2021

Xhiro e VII-të e Ligës Universitare në Futsal na pret këtë javë. Ky është orari i ndeshjeve që do të zhvillohen...
28 Maj

Rezultatet nga xhiroja e 5-të në Ligen Universitare në PingPong

Xhiroja e parafundit në Ligen Universitare në PingPong u mbyll sot. Shihni rezultatet dhe fotografitë nga lojërat e studentëve për të...
27 Maj

Dy ekipet kryesuese të Ligës Universitare në Futsal e mbyllen xhiron e VI-të me barazim

Dy ekipet kryesuese të Ligës Universitare në Futsal e mbyllen xhiron e VI-të me barazim. “Kolegji UBT” dhe “UP FEFS 2”...
27 Maj

Historia unike, bukuritë e rralla natyrore, traditat dhe kultura e pasur e Kosovës janë paraqitur në mënyrë fantastike në video të studentes, Vlera Bahtiri

Historia unike, bukuritë e rralla natyrore, traditat dhe kultura e pasur e Kosovës janë paraqitur në mënyrë fantastike në këtë video...
26 Maj

Me datë 28.05.2021, do të zhvillohet xhiroja e V-të në Pingpong

Këtë të premte, në sallën e Gjimnastikës të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, do të zhvillohet xhiroja e V-të në...
24 Maj

Lista e golashënuesve pas zhvillimit të xhiros së V-të në Ligën Universitare në Futsal

Kjo është lista e golashënuesve pas zhvillimit të xhiros së V-të në Ligën Universitare në Futsal. Altin Imeri vazhdon të kryesoj...
22 Maj

Me 27 maj do të zhvillohet xhiroja e VI-të e Ligës Universitare në Futsal

Gjatë kësaj xhiroje, dy ekipet që qëndrojnë në krye të renditjes tabelare të Ligës do të përballën më njëri – tjetrin....
21 Maj

Rezultatet e xhiros së III-të dhe IV-të të Ligës Universitare në Pingpong

Këto janë rezultatet e xhiros së III-të dhe IV-të të Ligës Universitare në Pingpong.  Momentet nga garat e studentëve tanë, të...
sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian