FSUNK

Me datë 17.12.2023 u rrumbullakësua udhëtimi jonë në Kroaci me një sukses të madh, Universiteti i Prishtinës mori vendin e parë në mesin e shumë universiteteve të rajonit, mundëm në Finale Universitetin e Zagrebit dhe pa asnjë humbje morëm edhe një trofe të çmuar, Vajzat tona ishin të pandalshme në çdo element të lojës, kështu po dëshmojmë talentet tona dhe promovimin e UP&FSUNK në ngjarje ndërkombëtare duke dëshmuar cilësi të larta në çdo aspekt!

Faleminderit Universitetit të Dubrovnikut për organizimin e shkëlqyeshëm!

Ky organizim ka qenë i mbështetur nga FSUNK dhe EUSA.

 

18 Dhjetor, 2023