FSUNK
Në ambientet e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit në diten e dyte të turneut u zhvilluan ndeshjet në qerek finale dhe gjysem finale ku ekipet shenuan këto rezultate:
 
Qerek Finalet:
  • Uni. “Ukshin Hoti” (2 : 2) F. Bujqësisë dhe veterinarisë, ku pas penaltive fiton ekipi Uni.“Ukshin Hoti” 
  • FEFS1 (1 : 2) FIEK1
  • Uni.”Kadri Zeka” (4 : 1) FSHMN
 
Gjysëm Finalet:
  • F. Ekonomik (1 : 4) Uni. “Ukshin Hoti”
  • FIEK1 (0 : 3) Uni.”Kadri Zeka”
Kurse finalja pritet të zhvillohet të hënën më datë 30.10.2023 në ora 12:00, ndërmjet ekipeve Uni. “Ukshin Hoti“ dhe Uni.”Kadri Zeka”.
 
 
 
 
 
 
28 Tetor, 2023