FSUNK

Pavarësinë e pritëm me lojëra. ⚽
Për nder të përvjetorit të 14 të Pavarësisë së Kosovës, 14 ekipe studentësh garuan në turneun “Ejup Statovci”. ⭐

🏆 Trofeun e turneut e fitoi Ekipi 9 (Fatlum Pishtani), nga Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit i Universitetit të Prishtinës (FEFS-UP), i dyti i kompeticionit u rendit Ekipi 11 (Ensar Ramadani), nga Universiteti “Kadri Zeka”, Gjilan, si dhe vendi i tretë i takoi Ekipit 12 (Eron Neziri), ekip i FEFS-UP.

Turneu u organizua në bashkëpunim me Organizatën Studentore Reforma.

Urime Pavarësia! 🇽🇰

 

16 Shkurt, 2022