FSUNK
Ti që karatenë e ke pasion – mos humb shansin dhe bëhu pjesë e Kampionatit të Karatesë për studentë! 🥋
Mundësia për gara interesante në karate, po vjen tek ju falë organizimit të Kampionatit të Karatesë nga FSUNK-ja dhe Federata e Karatesë e Kosovës.
Ky kampionat do të nis me 6 mars 2022 dhe do të zhvillohet në Palestrën “1 Tetori”. Por, aplikimi për pjesëmarrje është hapur qysh nga sot. Apliko duke ndjekur linkun në vijim: https://fsunk-kos.org/index.php/aplikimi/ 
 
Mundësia për aplikim do të jetë e hapur deri më 4 mars 2022, ora 16:00.
 
22 Shkurt, 2022