FSUNK
Sot është hedhur shorti për lojërat e ekipeve pjesëmarrëse në turneun në futsall “Ejup Statovci”, i cili do të organizohet me datë 16 shkurt, për nder të Pavarësisë së Kosovës nga FSUNK-ja dhe Organizata Studentore Reforma
 
Se kur do të mbahen lojërat dhe cili ekip do të ballafaqohet me cilin, e kuptoni përmes tabelës.
Lojërat do të zhvillohen në sallën “1 Tetori”, duke nisur nga ora 08:00.
 
 
15 Shkurt, 2022