FSUNK

Të nderuar Shqiptarë kudo në botë,
I nderuari Komuniteti Sportiv Shqiptar
Të dashur studentë,
Të nderuara Universitete, Kolegje e Akademi.

Nëntori i festave të kombit tonë.
28 nëntori – Dita e Flamurit simbolikë e unitetit shqiptar, krenari
kombëtare.
Tash e 109 vjetë Shqipëri të thonë dhe gjithmonë të duam.
Sportistë të dashur urime me dashuri festën dhe shumë suksese.

 

Bordi Ekzekutiv i Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës

28 Nëntor, 2021