FSUNK

A dëshiron të mësosh më shumë për sportin e ragbit? 🏉
FSUNK, në bashkëpunim me Kosovo Rugby Federation po organizojnë ushtrime të ragbit për studentë.
Me datë 3 dhjetor, parashihet të zhvillohen një varg aktivitetesh sportive në ambientet e sallës së Sporteve të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, Universiteti i Prishtinës. Me anë të këtij aktiviteti, synohet që të rinjtë të mësojnë më shumë rreth sportit të ragbit, të ushtrojnë së bashku me ekipet e ragbit të KRF-së, si dhe të iu krijohet mundësia që të regjistrohen edhe si lojtarë ragbi në federatë.
Studentët – femra dhe meshkuj, mund të i bashkohet këtij aktiviteti që nis në ora 12:00, të premten me date 03.12.2021.

27 Nëntor, 2021

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.