FSUNK
Presidentja e FSUNK-së, Diellza Shaqiri-Kelmendi në intervistën e saj për Klan Kosova ka folur për Kampionatin Botëror Universitar në Hendboll 2022, Ligat Universitare dhe aktivitetet që Federata është duke planifikuar për promovimin e sportit universitar. 
Presidentja theks të veçante në intervistën e saj i ka dedikuar ngjarjes më të rëndësishme sportive që pritet të ndodh në vendin tonë – Kampionatit Botëror Universitar në Hendboll 2020, organizator i të cilit do të jetë FSUNK-ja.
Kelmendi – Shaqiri është shprehur krenare me rezultatet që studentët tanë kanë shënuar në gara ndërkombëtare të FISU-s dhe EUSA-s, gjë e cila i ka bërë drejtuesit e FSUNK-së që të punojnë shumë në krijimin e kushteve sa më të mira për studentët pjesëmarrës në aktivitete sportive.
 
Lexo artikullin e plotë, kliko këtu.
12 Korrik, 2021
Tags: