FSUNK
12 Kor

Presidentja e FSUNK-së, Diellza Shaqiri-Kelmendi në intervistën e saj për Klan Kosova ka folur për Kampionatin Botëror Universitar në Hendboll 2022, Ligat Universitare dhe aktivitetet që Federata është duke planifikuar për promovimin e sportit universitar.  Presidentja theks të veçante në intervistën e saj i ka dedikuar ngjarjes më të rëndësishme sportive që pritet të ndodh…