FSUNK

“Mendja dhe trupi nuk janë të ndara. Çfarë ndikon njërën, ndikon edhe tjetrën. Andaj kujdesuni për veten!” thekson studenti Arbi Pupovci, i cili ka përcjellë këtë video interesante të aktiviteteve të tij.

Ndiqeni!

#RrinShpi #BehuAktiv #EdielaSportive #FSUNK

𝐑𝐫𝐢 𝐧’𝐬𝐡𝐩𝐢, 𝐩𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐬 𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐯! 🏃

“Mendja dhe trupi nuk janë të ndara. Çfarë ndikon njërën, ndikon edhe tjetrën. Andaj kujdesuni për veten!” thekson studenti Arbi Pupovci, i cili ka përcjellë këtë video interesante të aktiviteteve të tij.Ndiqeni! #RrinShpi #BehuAktiv #EdielaSportive #FSUNK

Geplaatst door Federata e Sporteve Universitare e Kosovës op Woensdag 6 mei 2020

 

6 Maj, 2020