FSUNK

Presidenti i FSUNK-së, z. Musa Selimi, i shoqëruar nga sekretarja e Federatës, znj. Venita Smakaj, ishin pjesë e video-konferencës së dytë të mbajtur nga Komiteti Olimpik i Kosovës, se bashku me federatat sportive të vendit.

Në këtë takim, presidenti Selimi informoi rreth gjendjes aktuale në Federatë, si dhe shprehu gatishmërinë dhe dëshirën e Federatës që sa më parë të fillohet me aktivitetet sportive, por duke respektuar rekomandimet zyrtare për mbrojte të shëndetit të pjesëmarrësve në këto aktivitete.

Detajet e kësaj video-konference i gjeni në raportin e KOK-ut, të cilin e gjeni të bashkangjitur në linkvduke klikuar këtu.

14 Maj, 2020