FSUNK

Ftohen të gjitha ekipet e përzgjedhuara dhe përfaqësuesit e tyre se me datë 05.03.2020, në ora 10:00 të jenë në ceremoninë e hapjes së Ligave Universitare në “Sallën 1 Tetori”. Pas ceremonisë së hapjes, fillojmë me garat në futsal, ping- pong, dhe volejboll.
Të gjtha aplikimet nga studentët/studentet të cilat nuk janë plotësuar në rregull nuk do të konsiderohen për pjesëmarrje në Ligat Universitare.Më poshtë gjeni dhe listën e ekipeve pjesëmarrëse.

4 Mars, 2020

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.