FSUNK

Më poshtë ju paraqesim xhiron e dytë të Ligës Universitare në sportet Futsal dhe Volejboll.
Transporti për ekipet e UP në Futsal bëhet tek Biblioteka Kombëtare në Prishtinë të enjten në orën 09:00
UP F-Juridik
UP FEFS 2
UP F-Mjekësisë
UP FEFS
UP F-Teknik
UP F-Filozofik

Rregullore disiplinore e Futsal-it.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nga FSUNK.

11 Mars, 2020