FSUNK
07 Maj

Salla e Gjimnastikës në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit ishte vendi ku u zhvillua sot xhiroja e dytë e Ligës Universitare në Pingpong. Para nisjes së lojërave, presidentja e FSUNK-së, Diellza Shaqiri-Kelmendi, anëtarët e bordit, Musa Selimi, Abedin Bahtiri dhe Blerta Dibrani, si dhe sekretarja e FSUNK-së, Venita Smakaj ndanë fanellat zyrtare për studentët…