FSUNK
20 Sht

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës ju bashkua botës, duke organizuar lojëra në tri sporte: BeachVolley Mix Basketboll 3×3 (Meshkuj) Ping Pong (Femra & Meshkuj) Studentët pjesëmarrës në këto lojëra i përshëndeti u.d. Presidenti i FSUNK-së, Gani Ibrahimi. Ai i falënderoj studentët për gjallërinë që po i japin sportit universitar dhe ju uroj suksese në…

19 Sht

Me 20 shtator 2023 në ora 10:00, do i bashkohemi botës së sportit universitar për të festuar së bashku DITËN NDËRKOMBËTARE TË SPORTIT UNIVERSITAR. Me lojëra të shumta do e shënojmë edhe këtë aktivitet. Sportet në të cilat do të garohet janë: BeachVolley Mix Basketboll 3×3 (Meshkuj) Futsall (Femra & Meshkuj) Ping pong Paraqite ekipin…