FSUNK
27 Tet

Sot, me datë 27 tetor 2023 u bë hapja e turneut në futsall “Dëshmorët e Kombit” në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sporteve. Ky turne organizohet nga Federata e Sportit Universitar në bashkëpunim me përfaqësues të studentëve nga FEFS, me qëllim të nderimit të të gjithë studentëve që kanë rënë dëshmorë të lirisë nga Universiteti…

20 Tet

FSUNK dhe Këshilli Studentor i FEFS me kënaqësi ju njofton për organizimin e turneut të Futsall-it “Deshmorët e Kombit” për vitin 2023. Ky event sportiv do të sjellë pasionin për futbollin brenda dyerve të Universitetit të Prishtinës, dhe do të ofrojë një platformë të mrekullueshme për talent të rinjë dhe ekipet universitare. 📆 Informacion mbi…

24 Sht

Akademia e Liderëve Vullnetarë të FISU-së (FVLA) ka mbajtur sesionin më datë 7-9 shtator ku pjesë e këtij projekti unik të arsimit, i cili shërben si platformë e komunikimit ndërmjet studentëve liderë dhe federatave të sporteve universitare nga mbarë bota, është edhe studentja e Universitetit të Prishtinës dhe e FSUNK-së, Fortesa Kaçiu e cila u…

20 Sht

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës ju bashkua botës, duke organizuar lojëra në tri sporte: BeachVolley Mix Basketboll 3×3 (Meshkuj) Ping Pong (Femra & Meshkuj) Studentët pjesëmarrës në këto lojëra i përshëndeti u.d. Presidenti i FSUNK-së, Gani Ibrahimi. Ai i falënderoj studentët për gjallërinë që po i japin sportit universitar dhe ju uroj suksese në…

19 Sht

Me 20 shtator 2023 në ora 10:00, do i bashkohemi botës së sportit universitar për të festuar së bashku DITËN NDËRKOMBËTARE TË SPORTIT UNIVERSITAR. Me lojëra të shumta do e shënojmë edhe këtë aktivitet. Sportet në të cilat do të garohet janë: BeachVolley Mix Basketboll 3×3 (Meshkuj) Futsall (Femra & Meshkuj) Ping pong Paraqite ekipin…

14 Qer

Në kuadër të aktiviteteve që po mbahen për Javën Olimpike 2023, KOK në bashkëpunim me Federatën e Sportit Universitar të Kosovës (FSUNK), u organizuan sot aktivitete në basketboll 3X3, volejboll në rërë dhe tenis.      

26 Maj

Ngjarjet studentore janë përherë të mbushura me shumë entuziazëm. I tillë ishte edhe turneu i Volejbollit MIX që u mbajt në hapësirat e Qendrës së Studentëve.  Së bashku me Universiteti i Prishtinës, Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe Qendra e Studenteve-Prishtine, të rinjtë garuan për trofeun e kësaj gare, e ku fitues…

14 Pri

Studentë të universiteteve dhe kolegjeve anëtare të FSUNK-së, garuan për kampionin e tenisit universitar.   Këtë aktivitet e përshëndetën edhe presidenti i FSUNK-së, Gani Ibrahimi, anëtari i Bordit, njëherësh dekani i Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportiv në UP, Musa Selimi, përfaqësuesi nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Enver Tahiraj dhe koordinatori i turneut,…

18 Shk

Në përvjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, së bashku me Këshillin Studentor të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, Federata e Sporteve Universitare e Kosovës organizoi turne në futsall.  Turneu “Ejup Statovci”, që tashmë është shndërruar në tradicional, u mbajt në Ditën e Pavarësisë, në ambientet e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit të…

30 Dhj

Të  nderuar drejtues të Universiteteve, Kolegjeve dhe akademive Universitare, Përfaqësues të Shoqatave Sportive, pedagogë, trajnerë, student  të sporteve të ndryshme,  gjyqtarë, tifozë, gazetarë sportivë, ju asociacione sportive, qytetarë të Republikës së Kosovës, Ndajë kënaqësinë me ju, në emër të Federatës të Sporteve Universitare të Kosovës, me kujtimin e sukseseve të Vitit 2022. Uroj që Viti…