FSUNK

Federata e Sportit Universitar të Kosovës po shënon “Ditën Ndërkombëtare të Sportit Universitar”. 📢

Në këtë ditë, FSUNK do të organizoj aktivitete të cilat do të fillojnë me ceremoninë kryesore, për të vazhduar me lojëra në disiplina të ndryshme, si: Futsall (Femra dhe Meshkuj) , Basketboll 3 x 3 (Femra dhe Meshkuj)🏀, Mixed Beach – Volleyball 🏐, si dhe Ping Pong (Femra dhe Meshkuj) 🏓.

Do të ketë shpërblime, pije dhe shumë befasi! 🎈🏅

Ejani dhe bashkohuni me ne në këtë aktivitet!

20 Shtator, 2019