FSUNK
10 Tet

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës ka organizuar ecjen në Valbonë, nga e cila përfituan studentët e universiteteve dhe kolegjeve të ndryshme vendore. Hikingu në Valbonë, i cili shënon një traditë të FSUNK-së, kësaj radhe u mbështet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe nga Al-Trade Center. Me moton ‘Së bashku për suksese!”, sporti…