FSUNK
13 Qer

Në një ambient të mbushur me studentë dhe drejtues të sportit vendor, u ndanë shpërblimet për triumfuesit e Ligës Universitare në Futsal, Ligës Universitare në Pingpong dhe të Kampionatit në Beach Volley. Pjesëmarrës në këtë aktivitet përmbyllës ishin: kryetarja e FSUNK-së, znj. Diellza Shaqiri – Kelmendi, anëtarët e Bordit Drejtues dhe sekretarja e Federatës Venita…