FSUNK
07 Maj

Liga Universitare në Futsal sot shënoi xhiron e tretë. Pas zhvillimit të garave të kësaj xhiroje, vendin e pare në tabelë e zë ekipi “UP FEFS 2”. Pas tij renditet Kolegji UBT, me pikët e njëjta. Ndeshja më interesante e kësaj xhiroje mund të konsiderohet ajo ndërmjet “UP FEFS 2” dhe Universitetit “Kadri Zeka”, ku…