FSUNK
19 Maj

Bordi Drejtues i FSUNK-së virtualisht zhvilloi mbledhjen e radhës

Sot, Bordi Drejtues i FSUNK-së virtualisht zhvilloi mbledhjen e radhës, gjatë të cilës u diskutua rreth aktiviteteve të Federatës në vijimësi,...
14 Maj

Presidenti i FSUNK-së, z. Musa Selimi, i shoqëruar nga sekretarja e Federatës, znj. Venita Smakaj, ishin pjesë e video-konferencës së dytë të mbajtur nga KOK-u

Presidenti i FSUNK-së, z. Musa Selimi, i shoqëruar nga sekretarja e Federatës, znj. Venita Smakaj, ishin pjesë e video-konferencës së dytë...
06 Maj

Studenti Arbi Pupovci, sjellë këtë video interesante të aktiviteteve të tij

“Mendja dhe trupi nuk janë të ndara. Çfarë ndikon njërën, ndikon edhe tjetrën. Andaj kujdesuni për veten!” thekson studenti Arbi Pupovci,...
30 Pri

Kronikë e realizuar nga Artan Muhaxhiri, RTK, me presidentin e Federatës z. Musa Selimi

Kronikë e realizuar nga Artan Muhaxhiri, RTK, me presidentin e Federatës, z. Musa Selimi, rreth vendimeve dhe planeve të FSUNK-së në...
23 Pri

FSUNK nënshkruan memorandum të bashkëpunimit me MKRS-në

Në ambientet e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, u bë sot nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Federatës së Sporteve...
02 Pri

FSUNK-ja ka filluar nismen “𝐑𝐫𝐢 𝐧’𝐬𝐡𝐩𝐢, 𝐩𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐬 𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐯!”, duke ftuar studentët që të ndajnë me ne rutinat e tyre sportive

Që nga karantinimi, FSUNK-ja ka filluar nismen “𝐑𝐫𝐢 𝐧’𝐬𝐡𝐩𝐢, 𝐩𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐬 𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐯!”, duke ftuar studentët që të ndajnë me ne...
11 Mar

Anulohen aktivitetet e Federatës së Sporteve Universitare

Ju njoftojmë se të gjitha aktivitetet e Federatës së Sporteve Universitare anulohen deri në datën 27 mars, duke u bazuar në...
11 Mar

Njoftim për xhiron e dytë të Ligës Universitare në sportet Futsal dhe Volejboll

Më poshtë ju paraqesim xhiron e dytë të Ligës Universitare në sportet Futsal dhe Volejboll. Transporti për ekipet e UP në...
sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian