FSUNK
25 Qer

U mbajt sot Konferenca për Lidership dhe Vullnetarizëm e organizuar nga Akademia për Lidership dhe Vullnetarizëm e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit dhe FSUNK-ja. Në hapje të konferencës të pranishmëve iu drejtua dekani i FEFS-it, njëherësh anëtar i Bordit Ekzekutiv të FSUNK-së, Musa Selimi. Ai falënderoi të gjithë të pranishmit për mbështetjen e dhënë…