FSUNK
05 Nën

Presidentja Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës (FSUNK), znj. Diellza Shaqiri-Kelmendi ka takuar sot rektorin e Universiteti i Prishtinës, prof. dr. Naser Sahitin. I pranishëm në këtë takim ishte edhe prof. Florim Isufi, anëtar i Këshillit Drejtues të UP-së. Në këtë takim është diskutuar rreth promovimit të sportit universitar në vend, si dhe pozicionit të…