FSUNK
29 Qer

Në Durrës, aty ku një vit më parë u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Federatës së Sportit Universitar të Kosovës (FSUNK) dhe Federatës Shqiptare të Sportit Universitar (FSHSU), u mbajt dje Kampionati Mbarëkombëtar Universitar. Federata e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë, sollën Kampionatin e Parë Mbarëkombëtar Universitar, duke i hapur kështu rrugë shumë aktiviteteve të…