FSUNK
08 Sht

Dje, në ambientet e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, Këshilli Organizativ i Kampionatit Botëror Universitar në Hendboll, 2022, ka zhvilluar mbledhjen e parë të tij.  Gjatë këtij takimi është diskutuar në detaje për aspektet organizative të këtij kampionati botëror, i cili do të mbahet në Prishtinë. Në këtë mbledhje është bërë prezantimi i masterplanit…