FSUNK
14 Qer

Në kuadër të aktiviteteve që po mbahen për Javën Olimpike 2023, KOK në bashkëpunim me Federatën e Sportit Universitar të Kosovës (FSUNK), u organizuan sot aktivitete në basketboll 3X3, volejboll në rërë dhe tenis.