FSUNK
20 Sht

Sot Federata e Sporteve Universitare e Kosovës (FSUNK) dhe Federata Shqiptare e Sportit Universitar (FSHSU), kanë shënuar Ditën Ndërkombëtare të Sportit Universitar (IDUS), me konferencë ndërkombëtare, gjatë së cilës u diskutua në veçanti për rolin e pandemisë COVID-19 në sport. Punimet e konferencës i hapi z. Musa Selimi, i cili i falënderoi të pranishmit për…

15 Jan

Bordi Ekzekutiv i FSUNK-së, në mbledhjen e mbajtur dje, me datë 14 janar 2020, në zyrat e federatës, në bazë të propozimit të presidentit të FSUNK-së, z. Musa Selimi, ka emëruar në pozitën e sekretares së përgjithshme të FSUNK-së, znj. Venita Smakaj. Emërimin e saj si sekretare të përgjithshme e votuan në mënyre unanime dhe…