FSUNK
Rezultatet nga xhiroja e IV-të e Ligës Universitare në Futsal janë paraqitur në tabelë.
Studentët luajtën ndeshje fantastike duke shënuar gola e duke shfaqur aftësi të jashtëzakonshme në fushë. 
Rezultati më i thellë i kësaj xhiroje u shënua në ndeshjen ndërmjet Universitetit “Haxhi Zeka” dhe UP Fakultetit Filozofik, me rezultat 8:0.
 
18 Maj, 2021