FSUNK

Të dashur studentë,

FSUNK-ja po e sjell argetimin në fakultetin tuaj, përmes Festivalit të Lojërave Universitare. 🎈

Nga e hëna, lojërat atraktive si: basketbolli, pikado, kështjella e drurit, ludo, hockey table dhe shahu, do organizohen në ambientet e fakulteteve tuaja, andaj mos hezitoni të bëheni pjesë e këtij Festivali.

Luaj, argetohu dhe krijo shoqëri të re! 🤼

13 Dhjetor, 2019