FSUNK
12 Jun

Në Durrës, nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet FSUNK-së dhe FSHSU-së

“Një komb, një kampionat” ishte moto që sot Federata e Sportit Universitar e Kosovës dhe Federata Shqiptare e Sportit Universitar lansuan...
19 May

Bordi Drejtues i FSUNK-së virtualisht zhvilloi mbledhjen e radhës

Sot, Bordi Drejtues i FSUNK-së virtualisht zhvilloi mbledhjen e radhës, gjatë të cilës u diskutua rreth aktiviteteve të Federatës në vijimësi,...
14 May

Presidenti i FSUNK-së, z. Musa Selimi, i shoqëruar nga sekretarja e Federatës, znj. Venita Smakaj, ishin pjesë e video-konferencës së dytë të mbajtur nga KOK-u

Presidenti i FSUNK-së, z. Musa Selimi, i shoqëruar nga sekretarja e Federatës, znj. Venita Smakaj, ishin pjesë e video-konferencës së dytë...
06 May

Studenti Arbi Pupovci, sjellë këtë video interesante të aktiviteteve të tij

“Mendja dhe trupi nuk janë të ndara. Çfarë ndikon njërën, ndikon edhe tjetrën. Andaj kujdesuni për veten!” thekson studenti Arbi Pupovci,...
30 Apr

Kronikë e realizuar nga Artan Muhaxhiri, RTK, me presidentin e Federatës z. Musa Selimi

Kronikë e realizuar nga Artan Muhaxhiri, RTK, me presidentin e Federatës, z. Musa Selimi, rreth vendimeve dhe planeve të FSUNK-së në...
23 Apr

FSUNK nënshkruan memorandum të bashkëpunimit me MKRS-në

Në ambientet e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, u bë sot nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Federatës së Sporteve...
02 Apr

FSUNK-ja ka filluar nismen “𝐑𝐫𝐢 𝐧’𝐬𝐡𝐩𝐢, 𝐩𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐬 𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐯!”, duke ftuar studentët që të ndajnë me ne rutinat e tyre sportive

Që nga karantinimi, FSUNK-ja ka filluar nismen “𝐑𝐫𝐢 𝐧’𝐬𝐡𝐩𝐢, 𝐩𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐬 𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐯!”, duke ftuar studentët që të ndajnë me ne...
11 Mar

Anulohen aktivitetet e Federatës së Sporteve Universitare

Ju njoftojmë se të gjitha aktivitetet e Federatës së Sporteve Universitare anulohen deri në datën 27 mars, duke u bazuar në...
en_GBEnglish
sqAlbanian en_GBEnglish