FSUNK
17 Aug

FSUNK-ja pjesëmarrëse në Forumin Botëror të FISU-së, 2020

1500 pjesëmarrës, përfshirë këtu 600 studentë, nga 105 shtete, morën pjesë në 15 punëtoritë dhe shtatë diskutimet e tryezave të rrumbullakëta,...
12 Aug

Bordi i FSUNK-së ka mbajtur mbledhje virtuale të radhës

Bordi i FSUNK-së ka mbajtur sot mbledhje virtuale të radhës, për të diskutuar rreth temave me rëndësi për sportin universitar, në...
22 Jul

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës dhe Federata e Boullingut e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës dhe Federata e Boullingut e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimit ndërmjet tyre.  Presidenti i FSUNK-së, Musa...
09 Jul

Presidenti i FSUNK-së, prof. asoc. dr. Musa Selimi, u rizgjodh dekan në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit

Sot presidenti i FSUNK-së, prof. asoc. dr. Musa Selimi, u rizgjodh dekan në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit, të Universitetit të...
02 Jul

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Gazetarëve Sportivë

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Gazetarëve Sportivë. Në këtë ditë, presidenti i FSUNK-së, Musa Selimi, falënderon gazetarët për kontributin e dhënë,...
02 Jul

FSUNK është anëtarja më e re e Asociacionit Evropian të Sportit Universitar

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës është anëtarja më e re e Asociacionit Evropian të Sportit Universitar.  FSUNK-ja u anëtarësua në...
24 Jun

FSUNK-ja pjesë e aktiviteteve të organizuara nga Kosovo Olympic Committee, në Ditën Ndërkombëtare Olimpike

Dje FSUNK-ja u bë pjesë e aktiviteteve të organizuara nga Kosovo Olympic Committee, në Ditën Ndërkombëtare Olimpike. 🌲 Në emër të...
19 Jun

EUSA ka mbajtur sot takim me sekretarët e përgjithshëm të federatave universitare

EUSA – European University Sports Association ka mbajtur sot takim me sekretarët e përgjithshëm të federatave universitare nga vendet pjesë e...
en_GBEnglish
sqAlbanian en_GBEnglish