FSUNK
15 Oct

FSUNK është zyrtarisht partnere e Organizatës Botërore për Shëndet, Sport dhe Kinezologji (IOHSK)

Misioni i IOHSK-së është që të promovojë ngritje profesionale të profesorëve, studiuesve, studentëve dhe praktikuesve të fushave të shëndetit, sportit dhe...
20 Sep

FSUNK i bashkohet botës së sportit në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Sportit Universitar

Sot Federata e Sporteve Universitare e Kosovës (FSUNK) dhe Federata Shqiptare e Sportit Universitar (FSHSU), kanë shënuar Ditën Ndërkombëtare të Sportit...
11 Sep

Musa Selimi jep dorëheqje nga pozita e presidentit të FSUNK-së, vlerësohet lartë kontributi i tij

Bordi i Federatës së Sporteve Universitare e Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, me piken e vetme të rendit të...
08 Sep

Këshilli Organizativ i Kampionatit Botëror Universitar në Hendboll, 2022, zhvilloi mbledhjen e parë

Dje, në ambientet e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, Këshilli Organizativ i Kampionatit Botëror Universitar në Hendboll, 2022, ka zhvilluar...
07 Sep

Studentja Vlera Bahtiri përfaqëson FSUNK-në në Akademinë e Studentëve Ambasadorë të FISU-së

Vlera Bahtiri, studente në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe të Sportit në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” ka përfaqësuar Federatën e...
17 Aug

FSUNK-ja pjesëmarrëse në Forumin Botëror të FISU-së, 2020

1500 pjesëmarrës, përfshirë këtu 600 studentë, nga 105 shtete, morën pjesë në 15 punëtoritë dhe shtatë diskutimet e tryezave të rrumbullakëta,...
12 Aug

Bordi i FSUNK-së ka mbajtur mbledhje virtuale të radhës

Bordi i FSUNK-së ka mbajtur sot mbledhje virtuale të radhës, për të diskutuar rreth temave me rëndësi për sportin universitar, në...
22 Jul

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës dhe Federata e Boullingut e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës dhe Federata e Boullingut e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimit ndërmjet tyre.  Presidenti i FSUNK-së, Musa...
en_GBEnglish
sqAlbanian en_GBEnglish