FSUNK

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës dhe Federata e Boullingut e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimit ndërmjet tyre. 

Presidenti i FSUNK-së, Musa Selimi dhe ai i FBOUK-së, Gani Pajaziti nënshkruan protokollin e bashkëpunimit.
Qëllimi i kësaj marrëveshje është organizimi i përbashket i turneve të ndryshëm, liga universitare, garat ndërkombëtare etj.

 

July 22, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.

en_GBEnglish
sqAlbanian en_GBEnglish