FSUNK

Që nga karantinimi, FSUNK-ja ka filluar nismen “𝐑𝐫𝐢 𝐧’𝐬𝐡𝐩𝐢, 𝐩𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐬 𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐯!”, duke ftuar studentët që të ndajnë me ne rutinat e tyre sportive.

Studentet Leonita Hoxha dhe Xhuda Krruti përmes kësaj videoje na thonë që “faktori më i rëndësishëm për kalimin e kësaj pandemie është shëndeti fizik, andaj kujdesuni për trupin tuaj, sepse shëndeti nenkupton jetë”.🏋️‍♀️

Bashkohu edhe ti me nismën tonë për një trup dhe mendje të shëndetshme, duke ndarë me ne video nga rutina juaj sportive. 

#RrinShpi #BehuAktiv #EdielaSportive #FSUNK #covid19

Ndiqeni!

𝐑𝐫𝐢 𝐧’𝐬𝐡𝐩𝐢, 𝐩𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐬 𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐯! ⠀ ⠀

Që nga karantinimi, FSUNK-ja ka filluar nismen “𝐑𝐫𝐢 𝐧’𝐬𝐡𝐩𝐢, 𝐩𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐬 𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐯!”, duke ftuar studentët që të ndajnë me ne rutinat e tyre sportive.Studentet Leonita Hoxha dhe Xhuda Krruti përmes kësaj videoje na thonë që “faktori më i rëndësishëm për kalimin e kësaj pandemie është shëndeti fizik, andaj kujdesuni për trupin tuaj, sepse shëndeti nenkupton jetë”.🏋️‍♀️⠀Bashkohu edhe ti me nismën tonë për një trup dhe mendje të shëndetshme, duke ndarë me ne video nga rutina juaj sportive. ❤️⠀#RrinShpi #BehuAktiv #EdielaSportive #FSUNK #covid19

Geplaatst door KOSOVA UNIVERSITY SPORTS FEDERATION op Maandag 27 april 2020

 

April 2, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.

en_GBEnglish
sqAlbanian en_GBEnglish